سه دیدار از هفته نخست رقابت های لیگ دو برگزار نشد.
به گزارش وب سایت دی اسپورت؛ فصل جدید رقابت های لیگ دو از عصر امروز با برگزاری هفته نخست گروه ب این رقابت ها رسماً آغاز شد.
در همین هفته نخست ۲ دیدار به دلایل مختلف لغو و برگزار نشد؛ دیدار پیام توس خراسان و شهرداری نوشهر به دلیل عدم صدور کارت و مجوز بازی؛ بازیکنان تیم میزبان یعنی پیام توس لغو و پس از اینکه اتفاقات این مسابقه توسط نماینده سازمان لیگ صورتجلسه شود پرونده آن جهت تصمیم گیری نهایی و تعیین نتیجه به کمیته انضباطی ارجاع داده شد.
دیدار دو تیم آریو اسلامشهر و شهرداری بندرعباس به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی نماینده استان هرمزگان و عدم صدور مجوز کارت و بازی؛ بازیکنان شهرداری بندرعباس لغو و پرونده این دیدار نیز جهت تصمیم گیری نهایی و تعیین نتیجه به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارسال شد.
همچنین در شرایطی که تیم شاهین تابان بوشهر با ۸ بازیکن برابر مناطق نفت خیز جنوب صفآرایی کرده بود دیدار دو تیم در دقیقه ۴۵ نیمه نخست به دلیل مصدومیت دو بازیکن شاهین و به حد نصاب نرسیدن تعداد بازیکنان این تیم نیمه تمام ماند.