تیم فوتبال فجرسپاسی با شکست تیم شهرداری همدان به روند ناکامی خود پایان داد.
به گزارش وب سایت دی اسپورت، تیم فوتبال فجر شهید سپاسی که طی دو هفته متوالی اخیر در لیگ یک نتایج خوبی نگرفته و برابر تیم های خوشه طلایی ساوه و دریای کاسپین بابل شکست خورده بود امروز به روند ناکاکی خود پایان داد.
رقابتهای هفته چهاردهم لیگ دسته اول فوتبال ایران امروز پیگیری شد که در یکی از آنها، تیم فجر شهید سپاسی از ساعت ۱۴:۱۵ در ورزشگاه حافظیه شیراز مقابل شهرداری همدان رده هشتمی قرار گرفت تا یکی از مهمترین بازیها را برگزار کند.
نیمه اول این بازی در شرایطی با تساوی بدون گل خاتمه یافت که شهرداری همدان یک تعویض اجباری داشت و فجرسپاسی نیز نتوانست در یک مسابقه درگیرانه و نزدیک به گل دست پیدا کند.
شاگردان مهدی رجبزاده که طی سه هفته گذشته لیگ یک روند دور از انتظاری داشتند و موفق به کسب پیروزی نشدند، امروز در تلاش بودند به روند یک تساوی و دو شکست متوالی خود پایان بدهند که موفق به انجام این کار شدند و در شروع نیمه دوم به گل رسیدند.
فجر سپاسی یک دقیقه پس از شروع نیمه دوم روی پاس داوود رجبی و ضربه تمام کننده حسین مهربان دروازه شهرداری همدان را باز کرد و برتری خود را تا پایان مسابقه نگه داشت تا سه امتیاز مهم برای خروج از بحران بگیرد.
فجرسپاسی با کسب پیروزی یک بر صفر در دیدار امروز ۲۳ امتیازی شدند و با یک امتیاز و یک بازی بیشتر نسبت به خیبر خرمآباد در جایگاه دوم جدول لیگ یک قرار گرفتند و شهرداری همدان نیز با این باخت ۱۸ امتیازی ماند تا احتمالا رتبه هشتم را در پایان بازیهای این هفته از دست بدهد.