• کد خبر:۱۲۰۵۵۲
بر اساس آمار موجود تیم استقلال خوزستان در رتبه دوم قضاوت داوران لیگ برتری قرار دارد.
به گزارش وب سایت دی‌اسپورت؛ با سپری شدن حدود دو چهارم از مسابقات لیگ یک و نزدیک شدن به هفته‌های سرنوشت ساز؛ اعتراض تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها به مسائلی چون اشتباهات داوران و درخواست آنها برای نظارت به عملکرد تیم داوری، علی الخصوص از سوی تیم‌های بالا و حتی پایین جدولی بیش از پیش شده و همه این تیم‌ها از کمیته داوران انتظار دارند تا در چینش تیم داوری دقت نظر بیشتری به خرج داده و از داوران لیگ برتری برای قضاوت در ادامه مسابقات استفاده کنند.

در این میان عوامل تیم استقلال خوزستان که طی دو هفته‌ اخیر در امر نتیجه‌گیری عملکرد مناسبی نداشته‌اند، نسبت به نحوه قضاوت داوران، علی الخصوص داوری دیدار برابر استقلال ملاثانی اعتراض داشته و معتقدند که پنالتی لحظات پایانی اعلام شده به سود حریف اشتباه بوده و هیچ اتفاقی منجر به خطای پنالتی در محوطه جریمه رخ نداده است. این در حالی است که بر اساس کارشناسی‌‌های صورت گرفته در خصوص صحنه‌های داوری این بازی اعلام خطای پنالتی به سود استقلال ملاثانی درست بوده و حتی بر اساس نظر این کارشناسان قبل از پنالتی منجر به گل تساوی نماینده ملاثانی یک خطای پنالتی دیگر در دقیقه 86 این مسابقه باید به سود این تیم اعلام می شد.

از سوی دیگر سرمربی استقلال خوزستان در مصاحبه پس از پایان بازی برابر فجرسپاسی مدعی شد کمیته داوران برای سایر تیم‌ها از داوران لیگ برتری استفاده می کند اما برای قضاوت مسابقات تیم تحت هدایت وی از داوران کم تجربه و لیگ یکی بهره می برد، از این رو وی از کمیته داوران درخواست کرد تا برای قضاوت در دیدارهای تیمش از داوران لیگ برتری استفاده کند؛ درخواستی که آمارهای موجود از هفته نخست تا هفته بیستم آن را عجیب می‌داند!

بر اساس آمار و اطلاعات جمع‌آوری شده از هفته نخست تا هفته بیستم کمیته داوران فدراسیون فوتبال، از 19 بازی انجام شده استقلال خوزستان، قضاوت 17 مسابقه این تیم را به داورانی که در فصل جاری در لیست داوران لیگ برتری حضور داشتند، سپرده و تنها قضاوت دو مسابقه استقلالی‌ها در هفته‌های هفتم و دوازدهم برعهده داوران لیگ یکی بوده است.

نکته جالب توجه این آمار اینکه نتیجه دو مسابقه‌ای که در آن داوران لیگ یکی برای آبی‌های خوزستان قضاوت کرده‌اند با یک تساوی و توقف خانگی برابر سایپا و برد پرگل مقابل چوکای تالش برای این تیم همراه شده و طبق کارشناسی داوری موجود هیچ گونه اشتباه تاثیرگذاری علیه استقلال خوزستان در دو مسابقه مورد اشاره صورت نگرفته است!

البته به این موضوع نیز باید اشاره کرد که در دیدار برابر استقلال ملاثانی به دلیل مصدومیت علی صفایی؛ بهروز محمدی مطلق داور چهارم این مسابقه که جزو داوران لیگ یکی محسوب می‌شود به عنوان داور وسط به قضاوت ادامه داد و اشتباه تاثیرگذار او به اذعان کارشناسان داوری منجر به عدم اعلام پنالتی به سود استقلال ملاثانی در دقیقه 86 مسابقه شد؛ او صحنه خطای پنالتی لحظات پایانی این مسابقه را نتوانست تشخیص دهد که در نهایت این خطا به واسطه تشخیص درست؛ کمک اول وی اعلام شد.

نکته جالب توجه دیگر اینکه از چهار سودی که استقلال خوزستان از اشتباهات تاثیرگذار داوری در فصل جاری و تا پایان هفته بیستم برده است؛ سه سود آن به مسابقاتی برمی گردد که داوران لیگ برتری برای این تیم قضاوت کرده‌اند.

این تیم در دیدار برابر خلیج‌فارس ماهشهر که قضاوت آن برعهده مسعود حقیقی بود به اذعان کارشناسان داوری از اشتباه داوری متضرر شده است.

در ادامه اسامی داوران مسابقات استقلال خوزستان از هفته نخست تا بیستم را می‌خوانید که از بین اسامی زیر به غیر از آقایان علیرضا حیدرپناه و حسین گنج‌خانی مابقی نفرات در فصل جاری در لیست داوران لیگ برتری قرار دارند.

امیر ایار (1)، امید جمشیدی (2)، یعقوب آشوری(3)، مرتضی منصوریان(4)، رضا مرادی(5)، علی بای(6)، علیرضا حیدرپناه(7)، مهدی سیدعلی(8)، یاسر همرنگ(9)، سیدرضا مهدوی(10)، حسین زمانی(11)، حسین گنج‌خانی(12)، مسعود حقیقی(13)، روح الله شریفی(14)، استراحت(15)، میثم عباسپور(16)،  ایمان کهیش(17)، فرهاد امینی(18)، علی صفایی(19)، مسعود حقیقی(20)
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار