باشگاه خلیجفارس ماهشهر در فصل جدید لیگ یک تیمداری نخواهد کرد.

به گزارش وب سایت دیاسپورت؛ باشگاه خلیجفارس بندرماهشهر در پایان فصل ۱۴۰۲-۱۴۰۱ رقابتهای لیگ یک که نخستین سال حضورش در این رقابتها را تجربه کرد با وجود تمام بی مهریها، فراز و نشیبهای فراوان، مشکلات عدیده مالی و سخت افزاری توانست با دشواری بسیار زیاد امتیاز لیگ یکی خود را که پیش از شروع فصل از باشگاه شاهین بندرعامری خریداری کرده بود با مربیگری موسی قنواتی یکی از مربیان بومی و ماهشهری در لیگ آزادگان حفظ کند تا سهمیه استان خوزستان در این رقابتها با وجود صعود استقلال خوزستان به لیگ برتر کاهش نیابد.
با وجود بقای تیم خلیجفارس ماهشهر در لیگ آزادگان اما مالک و مدیران این باشگاه که در طول فصل بارها از بی مهری و عدم حمایت مسئولان شهری و استانی و پتروشیمیهای ماهشهر گلایهمند بودند گویا به دلیل همین مسائل تصمیم بر عدم تیمداری و واگذاری امتیازی لیگ یکی این باشگاه گرفتهاند.
ایوب عسکری مدیرعامل باشگاه خلیجفارس بندرماهشهر دقایقی پیش با انتشار استوری در صفحه شخصی خود با تصویری از لوگوی این باشگاه و جملهای با مضمون"خداحافظ ای داغ بر دل نشسته" موضوع واگذاری امتیاز تیم خلیج فارس ماهشهد را به صورت تلویحی مورد تایید قرار داد.