• درباره ما
  • تماس با ما
فوتبال آزادگان | دی اسپورت سابق فوتبال آزادگان | دی اسپورت سابق

فوتبال آزادگان | دی اسپورت سابق

  • صفحه نخست
  • لیگ برتر
  • لیگ دسته اول
  • لیگ دسته دوم
  • جدول لیگ ها
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
فوتبال آزادگان | دی اسپورت سابق فوتبال آزادگان | دی اسپورت سابق

اخبار فوتبال ایران

۱۴۰۵,۰۷,۱۰
  • صفحه نخست
  • لیگ برتر
  • لیگ دسته اول
  • لیگ دسته دوم
  • جدول لیگ ها
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
مهر ۱۰, ۱۴۰۵
فوتبال آزادگان | دی اسپورت سابق
  • صفحه نخست
  • لیگ برتر
  • لیگ دسته اول
  • لیگ دسته دوم
  • جدول لیگ ها
  • چند رسانه ای
    • عکس
    • فیلم
لیگ
صفحه اصلی/خبر ها/لیگ دسته دوم/کلانتری: لیگ دو آخر فوتبال مملکت ما است!
لیگ دسته دوم
اینجا، لیگ آزاد و داوری‌ها محشر کبری‌ست

کلانتری: لیگ دو آخر فوتبال مملکت ما است!

سطح نظارت و عملکرد ضعیف داوران در لیگ دسته دوم کشور موجب انتقاد تند و شدید الحن سرمربی برق شیراز شد.
کد خبر :4207 دی ۶, ۱۴۰۴
پرینت
0 نظر

به گزارش”فوتبال آزادگان”؛ علی اصغر کلانتری با انتقاد تند و شدید الحن از سطح عملکرد و قضاوت ضعیف داوران و همچنین نظارت کمتر به داوری‌های لیگ دسته دوم در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: لیگ دو آخر فوتبال در مملکت ما است! شرایط برای تیم با ریشه برق در لیگ دو بدتر شده است، یک شخصی بیزینس خود را رها کرده و با سرمایه خودش و بدون انتظار و چشم داشتی آمده تا تیم برق را احیا و دل مردم را شاد کند، اما ما را به روزی انداختند که هر بازی باید بشینیم و گریه کنیم که چرا این اتفاقات رخ می‌دهد، ما جز نظارت بر مسابقات و داوری و غیر از حق چیز دیگری از فدراسیون نمی‌خواهیم، ما حق‌مان را می‌خواهیم، عدالت باید رعایت شود، به غیر از دو بازی اول‌ در لیگ و جام حذفی که مجموعا ۴ مسابقه می‌شود داوری‌ها خیلی خوب بودند اما در ادامه به یکباره همه چیز دگرگون شد و داوری‌ها در لیگ افتضاح شد، در شیراز و در بازی با شهیدقندی مهاجم حریف خیلی شیک و مجلسی! با دست توپ را گل کرد که آن را قبول کردند، در بازی شهرداری ماهشهر روی ارسال گل سالم زدیم، آفساید گرفتند! در فیلم معلوم است اصلا آفساید نیست، در بازی با رخش خودرو بازیکن من را زدند و نابود کردند ولی داور تمارض گرفت و کارت زرد دوم و قرمز به او نشان داد، در همین بازی اخیر مقابل پادیاب بازیکن من را جوری زدند که کفشش درآمد و پاره شد اما داور به او گفت تو داری تمارض می‌کنی، اینها یک مشکلی با تیم برق دارند مرد و مردونه بیایند و بگویند چه مشکلی با تیم برق دارند، برای بعضی‌ها داوران حاضر در لیگ دو قضاوت در لیگ استان هم زیاد است، داورانی هم بودند که عالی بودند و من به آنها تبریک گفتم و لیاقت‌شان قضاوت در لیگ برتر است، من چنین داوری‌ها را در لیگ برتر و لیگ یک هم دیدم و الان در لیگ دو هم می‌بینم که چقدر محشر کبری‌ است! تاکنون ۹ امتیاز را به واسطه اشتباهات تاثیرگذار داوری از دست دادیم اگر این ۹ امتیاز را می‌گرفتیم اکنون با اختلاف در صدر جدول بودیم کدوم تیم می‌توانست به ما برسد؟ هیچ تیمی نمی‌توانست به ما برسد.

کلانتری ادامه داد: تیم ما حدود ۸۰-۷۰ درصد بومی، جوان و نوپا است و به این شکل حق ما را تضییع می‌کنند، ما نمی‌دانیم دیگر چه کار کنیم، تنها یک سوال از کمیته داوران دارم از این ۷-۶ داوری که در بازی‌های ما اشتباه تاثیرگذار داشتند پرسیدند که ما چه بدی در حق‌شان کردیم! چه بی احترامی از جانب ما به آنها شده است، چه دشمنی با استان فارس، شهر شیراز و برق بزرگ دارند، شما دوست ندارید برق احیا شود، می‌خواهید همه را از احیای تیم برق ناامید کنید، هیچ داوری یک اوت به نفع ما نگرفت چه برسد یک سوت به سود ما بزند اما همه اشتباهات بر علیه تیم ما است دلیل آن چه چیزی می‌تواند باشد؟‌

سرمربی برق افزود: اصلا بر این ۷-۶ مسابقه که در آنها حق ما را خوردند نظارت نشد، فیلم صحنه‌های داوری در این مسابقات را به کمیته داوران ارسال کردیم چه اتفاقی افتاد؟ داوری بهتری برای بازی‌های ما گذاشتند؟ یا با آن داوران خاطی برخورد کردند؟ هیچ کاری نکردند، فدراسیون اگر کار مثبتی در این ارتباط انجام داده تا روند داوری بهبود یابد بیاید و بگوید، فیلم تمام صحنه‌ها موجود است بررسی و آنالیز کنند و اگر ما اشتباه می‌کنیم بیایند بگویند شما اشتباه می‌کنید.

وی ادامه داد: در بازی قبلی مقابل سپیدرود پنالتی صد در صد ما را نگرفتند دقیقه ۸۶ در شرایطی که هیچ خطایی رخ نداد داور سوت زد و خطا گرفت و همان توپ تبدیل به گل و بازی یک-یک مساوی شد، نمی‌دانم مسئله آنها با ما چه چیزی است، بیایند بگویند این کار را انجام دهید تا اتفاق خوب برای شما بیفتد!

کلانتری در پاسخ به این سوال که سطح نظارت‌ها در لیگ دو در چه سطحی قرار دارد، گفت: اینکه به این موضوع که بازی‌ها با فاصله ۵ روز برگزار می‌شود و تیم‌ها فرصت مناسب برای آماده‌سازی تا مسابقات بعدی دارند، افتخار کنند این یک برنامه‌ریزی است، پس نظارت کامل بر مسابقات و داوری چی؟ نباید برنامه‌ای برای نظارت بر برگزاری مسابقات و بهبود شرایط داوری داشته باشند؟ فوتبال که صرفا برگزاری یک مسابقه نیست باید نظارت کامل بر بخش‌های مختلف آن وجود داشته باشد. صدا و سیما که فقط به لیگ برتر و لیگ یک می‌پردازد هیچ برنامه‌ای هم نیست که لیگ دو و اتفاقاتی که در آن رخ می‌دهد را پوشش دهد و به تصویر بکشد، خب من به چه دلایلی در سال‌های اخیر پیشنهاد تیم‌های متمول لیگ دویی را رد کردم به خاطر وجود همین مسائل، هر کسی هر کاری دلش می‌خواهد اینجا انجام می‌دهد ما هم که می‌خواهیم سالم و صادق کار کنیم این اتفاقات و بلاها را به سر ما می‌آورند. چه کار باید کنیم؟ باید هم در بازی‌های خانه و خارج خانه از داوری بترسیم؟ اعتراض کردنی هم یا کارت زرد بدهند یا محروم‌مان کنند، حرف نزنیم؟ برای چه حرف نزنیم باید از حق‌مان دفاع کنیم، باشگاه ۷-۶ هفته است فیلم می‌فرستد کسی آنها را دید؟ کاری کردند؟ تنها استان، شهر، باشگاه و بازیکنان من آسیب دیدند و متضرر شدند، این شرایط واقعا ناراحت کننده است.

پیشکسوت فوتبال کشور و استان فارس در پاسخ به این پرسش که چه پیشنهادی برای بهبود شرایط می‌دهید، بیان داشت: صدا و سیما یک برنامه تخصصی برای لیگ‌ دو بسازد چه اشکالی دارد؟ این همه برنامه راز بقا و نابقا در صدا و سیما وجود دارد! یک برنامه هم در شبکه ورزش برای لیگ دو بسازند تا مسابقات، داوری، شرایط میزبانی، دوپینگ و مسائل شرط بندی و تبانی در این لیگ زیر ذره‌بین برود، مگر ما اینجا جزامی هستیم؟ لیگ دو لیگ آزاد است هر کسی اینجا هر کاری دلش می‌خواهد انجام می‌دهد.

کلانتری در مورد برنامه‌هایش در تیم برق برای ادامه فصل گفت: اگر می گذاشتند برنامه‌های‌مان به خوبی پیش می‌رفت اکنون در صدر جدول بودیم، تیمی که ۱۶ سال از سطح اول فوتبال کشور دور بوده تازه باید در لیگ دو احیا شود و به حیاتش ادامه دهد، الان باید در صدر بودیم نه در رتبه پنجم. ما خودمان موقعیت‌های زیادی ایجاد می‌کنیم اما آنها به گل تبدیل نمی‌شوند، چقدر بجنگیم در بازی پادیاب هم با داور وسط و هم کمک داور جنگیدیم. در دو بازی باقی مانده با قدرت و با شرایط فنی که اکنون داریم حاضر می‌شویم و در نیم فصل اگر نیاز به تقویت باشد تا از کورس عقب نمانیم، تیم را تقویت می‌کنیم.

برچسب ها:

برق شیراز، لیگ دسته دوم، علی اصغر کلانتری

مقالات دیگر

اردبیل
قبلی

خروج شهرداری اردبیل از بحران در روز گلزنی آروین

سپیدرود
بعدی

سپیدرود برنده دربی گیلان شد؛ محرومیت ۵ بازیکن آستارا

بعدی
سپیدرود
دی ۷, ۱۴۰۴

سپیدرود برنده دربی گیلان شد؛ محرومیت ۵ بازیکن آستارا

قبلی
دی ۴, ۱۴۰۴

خروج شهرداری اردبیل از بحران در روز گلزنی آروین

اردبیل

هیچ نظر! یکی از اولین.

    دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    آخرین اخبار

    بازگشت هافبک باتجربه به جمع بنفش‌ها؛

    ایوب کلانتری دوباره هواداری شد

    شوک پرداخت‌ها و تبعیض در باشگاه فولاد خوزستان

    فرزندخوانده یا بچه سرراهی؟ / فریاد تبعیض در رختکن «فولاد ب»!

    تنها دیوار دفاعی پالایش ترمز گلزنی نفت مسجدسلیمان را کشید

    تضاد جذاب هجوم و دفاع؛ پاشازاده در برابر سد محکم عنایتی!

    بازگشت شاگرد به آغوش استاد؛

    خرید بزرگ ربیعی از نساجی؛ طهماسبی شاهینی شد

    شوک سهم نارنجی‌پوشان در اوج صدرنشینی؛

    کابوس صلیبی در سایپا؛ مهدی کیانی فصل را از دست داد!

    اعتراض دو تیم به سه صحنه مشکوک داوری

    محرومیت تیم داوری بازی فرد و جزیره قشم

    از ۱۸۰ دقیقه سکوت تا اولین گل و اولین برد

    قفل مس بالاخره شکست؛ نخستین برد با ترکیب اصلی

    توقف مدعی در بندرعباس؛

    نفت و گاز باز هم گل نزد!

    مصاحبه

    سوار بازی بودیم و حق مان گرفته سه امتیاز بود

    غلامی نژاد: رقبا باید روی فرد البرز یک حساب ویژه باز کنند

    گفتگو اختصاصی با کارشناس حقوق ورزش

    الهام رستم نیا: عصر بلاتکلیفی بازیکنان تمام شده است

    کار دست خودمان است

    کمالوند: مستحق‌ترین تیم برای صعود بودیم
    سیروس دین‌محمدی

    پنالتی نفت خنده‌دار بود

    دین‌محمدی:این فوتبال به درد نمی‌خورد

    ویدئو

    چیزی یافت نشد!

    به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

    اخبار داغ

    کلانتری

    بازگشت هافبک باتجربه به جمع بنفش‌ها؛

    ایوب کلانتری دوباره هواداری شد

    شوک پرداخت‌ها و تبعیض در باشگاه فولاد خوزستان

    فرزندخوانده یا بچه سرراهی؟ / فریاد تبعیض در رختکن «فولاد ب»!
    ربیعی

    بازگشت شاگرد به آغوش استاد؛

    خرید بزرگ ربیعی از نساجی؛ طهماسبی شاهینی شد

    اعتراض دو تیم به سه صحنه مشکوک داوری

    محرومیت تیم داوری بازی فرد و جزیره قشم

    پنج قاب از روز دوم هفته دوم رقابت های لیگ یک؛

    مسیرها از همین‌جا عوض می‌شوند

    گزارش تصویری

    چیزی یافت نشد!

    به نظر می رسد هیچ چیز در اینجا یافت نشد!

    • لیگ برتر
    • لیگ دسته دوم
    • ویدئو
    • مصاحبه

    ارتباط با ما

    • درباره ما
    • تماس با ما

    کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فوتبال آزادگان (دی‌اسپورت سابق) می باشد و هر گونه کپی برداری بدون ذکر نام و لینک منبع غیر قانونی بوده و قابل پیگرد میباشد

    طراحی و تولید : Dandelion

    • صفحه نخست
    • لیگ برتر
    • لیگ دسته اول
    • لیگ دسته دوم
    • جدول لیگ ها
    • چند رسانه ای
      • عکس
      • فیلم